Motoryzacja
- radEk
- Under Defeat Master
- Medals: 2
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, PS3, PS4, PSP, PSV, XBOX
- Amigoo
Od ponad roku jezdze Astrą
Sprzedaje ja teraz (jacys chetni?) aby kupic taka Audi A4:]
Jak dobrze pojdzie juz na poczatku wrzesnia bede nia smigal
PS. Przeczytalem teraz caly ten temat...nikt z was nie ma samochodu?
CC: Chwalisz się czy żalisz, Amigoo?
Sprzedaje ja teraz (jacys chetni?) aby kupic taka Audi A4:]
Jak dobrze pojdzie juz na poczatku wrzesnia bede nia smigal
PS. Przeczytalem teraz caly ten temat...nikt z was nie ma samochodu?
CC: Chwalisz się czy żalisz, Amigoo?
- Amigoo
Century Child pisze:CC: Chwalisz się czy żalisz, Amigoo?
Nie chwale ani nic w tym stylu tylko kiedy na forum 90% uzytkownikow to ludzie dorosli to nie przypuszczalbym,ze NIKT nie maa autka. No a teraz moge sie pochwalic nowym zakupem,mam go od wczoraj
foto niestety nie jest real ale moj procz felg jest identyczny:) silnik 1.9,130KM i przebieg jedyne 95000km ! rocznik 2001,V-max jeszcze nie sprawdzane ale przy 180km/h ledwo co silnik bylo slychac wiec chyba jest szybki;P stan techniczny i wizualny oceniam na idealny^^ A astra juz sprzedana (bardzo fajne i bezawaryjne autko,polecam),pozdro.
- radEk
- Under Defeat Master
Amigoo pisze:Nie chwale ani nic w tym stylu tylko kiedy na forum 90% uzytkownikow to ludzie dorosli to nie przypuszczalbym,ze NIKT nie maa autka.
... ja nawet nie mam zamiaru na prawko się zapisywać na razie, a jak coś to od razu i na motor bym się szarpnął... prawo jazdy nie jest mi potrzebne tak bardzo, a mieć by mieć to bezsens....
... no i robić za kierowcę wożąc pijane towarzystwo też mi się nie widzi, co bardzo często się zdarza u moich znajomych... wolę być w tej "pijanej" grupie i mieć wszystko w dupie x ]
- Kamillo
- Medals: 1
- Aktualnie gram w: The Evil Within 2
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
Amigoo niezły sprzęt, sam swego czasu marzyłem o takim Ale za klika miesięcy będe śmigał Omegą C, więc po nim A4 już się raczej nie opłaca...
Skoro już piszę, to dodam, że moje dwa kółka po powrocie od mechanika (okazało się, że jedynie zawalony gaźnik) spisując się (nie kracząc) wyśmienicie
Skoro już piszę, to dodam, że moje dwa kółka po powrocie od mechanika (okazało się, że jedynie zawalony gaźnik) spisując się (nie kracząc) wyśmienicie
- Amigoo
Century Child pisze:Świetny rower Amigoo, a po Twoim opisie wygląda na konkretny, sam bym sobie taki sprawił
Zabawne:P
radEk-brak u ciebie pociagu do fur?myslalem,ze to u facetow wrodzone...
Kamillo-thx,po kilku dniach wystawiam ocene 10/10:P
- radEk
- Under Defeat Master
- Kamillo
- Medals: 1
- Aktualnie gram w: The Evil Within 2
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
Od roku sukcesywnie podkradałem auto raz tacie, raz mamie... Jeździlem tu i tam. Ma rodzicielka zawsze miała obiekcje co do tego, czy dać mi się przejechać "do sklepu", tato na początku również. Lecz teraz... sam nie wiem czemu, daje mi auto praktycznie kiedy chce Tak jak mówiłem - Opel Omega C będzie mój i to już na przestrzeni kilku miesięcy, gdyż ojciec kupuje sobie nowego Mercedesa C220 ( przód i tył. To dopiero będzie się podkradać