[Książki] Co czytacie?
- martinex 2017
- Medals: 1
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
ksi±¿ka zaliczona w trzy dni.
Tera zacz±³em czytaæ "Przy brzegu Piedry usiad³am i p³aka³am" (BTW:te polskie tytu³y to masakra) tego samego autora.
Latem jeszcze zaliczê kilka psychologicznych od samoagresji poprzez poradników typu jak wyj¶æ z depresji a na Fobii spo³ecznej koñcz±c.
Czytnê te¿ dwa poradniki dla pocz±tkuj±cych userów linux'a oraz jakie¶ durne poradniki na temat koncetrancji.
Uff...bêdzie co czytaæ
Tera zacz±³em czytaæ "Przy brzegu Piedry usiad³am i p³aka³am" (BTW:te polskie tytu³y to masakra) tego samego autora.
Latem jeszcze zaliczê kilka psychologicznych od samoagresji poprzez poradników typu jak wyj¶æ z depresji a na Fobii spo³ecznej koñcz±c.
Czytnê te¿ dwa poradniki dla pocz±tkuj±cych userów linux'a oraz jakie¶ durne poradniki na temat koncetrancji.
Uff...bêdzie co czytaæ
- miodo
- Posiadany sprzęt: DC,PS2,PS3,PS4,PSP,PSV
Nie czytam prawie wcale a jeśli już to bardzo mało. Powód? Otóż kiedy długo czytam książkę, uczę się albo w ogóle gapie się w jedno miejsce łapię trwałą zawiechę. Po prostu film mi się urywa, ciemno przed oczami i tak nawet parę godzin mogę przesiedzieć/przeleżeć. Aha, nic nie biorę i rzadko coś piję
CC:
CC:
///
- martinex 2017
- miodo
- Posiadany sprzęt: DC,PS2,PS3,PS4,PSP,PSV
Nie wiem dlaczego, po prostu tak mam
Oglądać filmy i grać mogę normalnie całe szczęście ;]
Przynajmniej nigdy mi się nie zdarzyło złapać zawiechy podczas oglądania filmu, pewnie dlatego że na ekranie coś się dzieje tak jak w grach. A literki w książkach są statyczne więc...
Oglądać filmy i grać mogę normalnie całe szczęście ;]
Przynajmniej nigdy mi się nie zdarzyło złapać zawiechy podczas oglądania filmu, pewnie dlatego że na ekranie coś się dzieje tak jak w grach. A literki w książkach są statyczne więc...
///
- martinex 2017
Ciekawe kiedy bêd± animowane ksi±¿ki hehe
Ja czytam w pdf'ie i tylko te co mnie interesuj±.
Ciekawy przypadek
Ja kiedy¶ zasypia³em przed PC czy konsol± (dzia³anie leków), ale ju¿ mi to minê³o .
Ja czytam w pdf'ie i tylko te co mnie interesuj±.
Ciekawy przypadek
Ja kiedy¶ zasypia³em przed PC czy konsol± (dzia³anie leków), ale ju¿ mi to minê³o .
- Amirul
Przeczyta³em kolejn± ksi±¿kê, a mianowicie "Buszuj±cy w zbo¿u" J. D. Salingera. Nie bêdê opowiada³ o czym jest, jak chcecie siê dowiedzieæ to przeczytajcie, mówiê tylko, ¿e polecam. Czytanie "W³adcy Pier¶cieni" zawiesi³em na czas nieokre¶lony.
- Kamillo
- Aktualnie gram w: The Evil Within 2
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
Wczoraj ściągnąłem pack z e-bookami Stephena Kinga, łącznie 59 tekstów. Wczoraj uwinąłem się z klimatycznym "Ktoś na Drodze" i mam zamiar sukcesywnie zaliczać kolejne.
Moje klimaty.
Moje klimaty.
- Tomcio
- Medals: 3
- Aktualnie gram w: Days Gone (PS4)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Ja zdecydowanie wolę czytać zwykłe, papierowe książki od e-booków. Może to z przyzwyczajenia, ale mam z tego większą frajdę, niż ze ślęczenia przed monitorem kilka godzin.
Skoro zacząłeś czytać Stefana, polecam na początek najnowsze "Ręka Mistrza" oraz "Sklepik z Marzeniami". Po lekturze tej pierwszej miałem nawet różne dziwne sny, że to niby ja jestem tym głównym bohaterem i artystą... Wiem, przesadziłem z czytaniem , ale tak było naprawdę. Można się wkręcić w klimaty. Pamiętam, że jak kiedys przeczytałem pewne opowiadanie o Szatanie (tytułu nie pamiętam niestety), bałem się iść do kuchni i cały czas czułem, jakby ktoś mnie obserwował... Niezapomniane uczucie.
Skoro zacząłeś czytać Stefana, polecam na początek najnowsze "Ręka Mistrza" oraz "Sklepik z Marzeniami". Po lekturze tej pierwszej miałem nawet różne dziwne sny, że to niby ja jestem tym głównym bohaterem i artystą... Wiem, przesadziłem z czytaniem , ale tak było naprawdę. Można się wkręcić w klimaty. Pamiętam, że jak kiedys przeczytałem pewne opowiadanie o Szatanie (tytułu nie pamiętam niestety), bałem się iść do kuchni i cały czas czułem, jakby ktoś mnie obserwował... Niezapomniane uczucie.
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- radEk
- Under Defeat Master
- Medals: 2
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, PS3, PS4, PSP, PSV, XBOX
- Tomcio
- Medals: 3
- Aktualnie gram w: Days Gone (PS4)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Terry Pratchett - "Wiedźmikołaj". Jak zwykle, wspaniała podróź do Świata Dysku, która zadziwia.
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605