[Anime] Shenmue The Animation
• Strona 1 z 1
- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
[Anime] Shenmue The Animation
Zaryzykowałem
To znaczy nie do końca - uruchomiłem sobie 14 dniowy trial na Crunchyroll. Oczywiście aby od razu po premierze obejrzeć Shenmue The Animation.
I jak wypada seria?
Świetnie!
Genialna kreska, mistrzowsko przedstawiona historia, która idealnie nawiązuje do gry, postaci a nawet pokazuje ciut więcej, z innych perspektyw.
Mamy nawet org. japoński głoś Ryo, który towarzyszył nam podczas gry na konsoli Dreamcast.
Gracze i fani od razu rozpoznają wszystkie lokacje, witryny, miejscówki i przede wszystkim postacie. Tom z budki z hot-dogami? Rewelka! Aż łezka się w oku kręci.
Cieszę się, że przy produkcji uczestniczyła sama SEGA (i ich studio TMS) oraz Yu Suzuki. Wspomnienia wracają!
Szkoda, że nie ma takich produkcji znacznie więcej. Jest genialny Sonic, teraz mamy równie dobre Shenmue The Animation.
Warto! A ja czekam na kolejny epizod!
A jakie są wasze wrażenia?

I jak wypada seria?
Świetnie!
Genialna kreska, mistrzowsko przedstawiona historia, która idealnie nawiązuje do gry, postaci a nawet pokazuje ciut więcej, z innych perspektyw.
Mamy nawet org. japoński głoś Ryo, który towarzyszył nam podczas gry na konsoli Dreamcast.
Gracze i fani od razu rozpoznają wszystkie lokacje, witryny, miejscówki i przede wszystkim postacie. Tom z budki z hot-dogami? Rewelka! Aż łezka się w oku kręci.
Cieszę się, że przy produkcji uczestniczyła sama SEGA (i ich studio TMS) oraz Yu Suzuki. Wspomnienia wracają!
Szkoda, że nie ma takich produkcji znacznie więcej. Jest genialny Sonic, teraz mamy równie dobre Shenmue The Animation.
Warto! A ja czekam na kolejny epizod!

A jakie są wasze wrażenia?
- miodo
-
- Posiadany sprzęt: DC,PS2,PS3,PS4,PSP,PSV
Re: [Anime] Shemnue The Animation
Widzę, że na razie jest tylko pierwszy odcinek. Poczekam aż ukażą się wszystkie, żeby obejrzeć całość na free trialu.
///
- soulcalibur4
-
- Medals: 2
-
- Aktualnie gram w: sc
- Posiadany sprzęt: dreamcast
The legend will never die.... dc
- soulcalibur4
-
-
- Aktualnie gram w: sc
- Posiadany sprzęt: dreamcast
- Han
-
- Aktualnie gram w: Virtua Fighter 4, MSR
- Posiadany sprzęt: Dreamcast i Playstation 2
Również obejrzałem.
Jest naprawdę meeeeega klimatycznie. Naprawdę świetnie im to wyszło.
Tak jak napisał Rolly, fajne są te wstawki historii, które ciekawie wmontowano w scenariusz.
Takie dodatkowe światełko informacji
Czekam na kolejne odcinki tego anime!
Jest naprawdę meeeeega klimatycznie. Naprawdę świetnie im to wyszło.
Tak jak napisał Rolly, fajne są te wstawki historii, które ciekawie wmontowano w scenariusz.
Takie dodatkowe światełko informacji

Czekam na kolejne odcinki tego anime!
- radEk
- Under Defeat Master
-
-
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, PS3, PS4, PSP, PSV, XBOX, XSX
Jeśli wytrzymam to poczekam, aż będą wszystkie odcinki i łyknę za jednym posiedzeniem,w co szczerze wątpię
- Rolly
-
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
Ja łykam już 3 epizod.
Nie wytrzymałbym
Ale to się przyjemnie ogląda... Masa smaczków, masa wątków. Łapę się na tym, że co jakiś czas wciskam przycisk powtarzania aby nic nie przegapić
Nie wytrzymałbym

Ale to się przyjemnie ogląda... Masa smaczków, masa wątków. Łapę się na tym, że co jakiś czas wciskam przycisk powtarzania aby nic nie przegapić

- Rolly
-
-
-
-
No i obejrzane 
Naprawdę mega przyjemnie się to oglądało.
Szkoda, że nie było więcej walk, bardzo szkoda! Liczyłem na pojedynki z Baihu, ah!
Ale dowiedziałem się bardzo dużo o innych wątkach, historii. Polecam i czekam na kolejny sezon!
9/10

Naprawdę mega przyjemnie się to oglądało.
Szkoda, że nie było więcej walk, bardzo szkoda! Liczyłem na pojedynki z Baihu, ah!
Ale dowiedziałem się bardzo dużo o innych wątkach, historii. Polecam i czekam na kolejny sezon!
9/10
• Strona 1 z 1