Zjazd SSS-manów :)
- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Re: Zjazd SSS-manów :)
Jakby co to niedziela - 16. luty. W poniedzialek rano praca, więc odpada 

NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- kolo
-
- Medals: 6
-
-
- Aktualnie gram w: Persona Q
- Posiadany sprzęt: MD, SAT, DC, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSV, Wii, DS, 3DS, PC
- Dreamcaster
-
- Medals: 1
-
- Posiadany sprzęt: DC
Ja również się nie pojawię. Matka ma wtedy okrągłe urodziny i szykuje się rodzinna impreza.

- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Dla mnie równie dobrze może to być niedziela tydzień wcześniej lub poźniej, byle do marca.
Bez różnicy - weekeny mam wolne, w tygodniu pracuje więc nie ma szans.
Poźniej już raczej będzie ciężko, tym bardziej że będa miał wyjazd w urlop, poźniej inne sprawy "rodzinne"
Bez różnicy - weekeny mam wolne, w tygodniu pracuje więc nie ma szans.
Poźniej już raczej będzie ciężko, tym bardziej że będa miał wyjazd w urlop, poźniej inne sprawy "rodzinne"

- Tomcio
-
-
- Rolly
-
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
Tomek to ja zapraszam w takim razie na procentowe chlanie i granie 
Na pewnie nie zabraknie klasyków na Makarona oraz nowego stuffu na DeCe (nie tylko gry) ale i również nowości na PC (Binary Domain, Alpha Protocol, The Cave, Company of Heroes i inne dobre gry na blaszaka Made by SEGA).
Do tego czekają klasyki - czyli hity z Saturna takie jak Baku Baku, Sega Rally, bitki 2D.
Ogramy może też demko Redux:Dark Matters bo chyba nie wszyscy mieli okazje no i nowe apki na Androida 4.0 (Sonic Dash, Zaxxon, Kingdom Conquest II, After Burner Climax itp.)
Coś tam jeszcze wymyślę - może ktoś się dopisze do listy
PS. Plany się troszkę zmieniły, startujemy 16 lutego w niedziele. Jesli ktoś jeszcze chce się dopisać dajcie znać, bo będe musiał kupić więcej browca
Potwierdzili, że wpadną : Tomcio, szczuru no i ja
Do testów będą:
- DC, pady, Nexus, Vga, czytnik SD, masa org. gier do sprawdzenia, gudie booki
- PS3 + gry od Segi
- PC z hdmi + 2 pady + masa org. gier Segi (te retro oraz nowości)
- Android i kilka gier, które udało mi się zakupić/ew. SEGA udostępniła za darmo
Postaram się o więcej fotek i kto wie może coś ala podcast bo kto wie kiedy uda się znów spotkać. Pewnie nie prędko.. Trzeba też podkręcić jakieś wyniki do działu Leaderboards przy okazji

Na pewnie nie zabraknie klasyków na Makarona oraz nowego stuffu na DeCe (nie tylko gry) ale i również nowości na PC (Binary Domain, Alpha Protocol, The Cave, Company of Heroes i inne dobre gry na blaszaka Made by SEGA).
Do tego czekają klasyki - czyli hity z Saturna takie jak Baku Baku, Sega Rally, bitki 2D.
Ogramy może też demko Redux:Dark Matters bo chyba nie wszyscy mieli okazje no i nowe apki na Androida 4.0 (Sonic Dash, Zaxxon, Kingdom Conquest II, After Burner Climax itp.)
Coś tam jeszcze wymyślę - może ktoś się dopisze do listy

PS. Plany się troszkę zmieniły, startujemy 16 lutego w niedziele. Jesli ktoś jeszcze chce się dopisać dajcie znać, bo będe musiał kupić więcej browca

Potwierdzili, że wpadną : Tomcio, szczuru no i ja

Do testów będą:
- DC, pady, Nexus, Vga, czytnik SD, masa org. gier do sprawdzenia, gudie booki
- PS3 + gry od Segi
- PC z hdmi + 2 pady + masa org. gier Segi (te retro oraz nowości)
- Android i kilka gier, które udało mi się zakupić/ew. SEGA udostępniła za darmo
Postaram się o więcej fotek i kto wie może coś ala podcast bo kto wie kiedy uda się znów spotkać. Pewnie nie prędko.. Trzeba też podkręcić jakieś wyniki do działu Leaderboards przy okazji

- szczuru
-
- Aktualnie gram w: The Legend of Zelda Wind Waker
- Posiadany sprzęt: NES, SNES, PSX, PS2, PS3, PSP, XBOX, X360, NGC, NDS, WII, SATURN, DC, N64
Gdyby ktoś z uczestników życzył sobie jakieś konkretne gry na PS3 (nie tylko od Niebieksich) to pisać w temacie 

- Rolly
-
-
-
-
Trochę nam wczoraj przy browcach zeszło 
Ale spotkanie zaliczam do bardzooo udanych - jak się okazuje, łódzkie ma sporo miłośników sprzętu Segi. Może jeszcze kiedyś ktoś się ujawni
Podziękowania dla Artura, że przywlukł PS3 i dodatkowe %%%
Odświeżone Nights czy choćby Yakuza 4 i Sonic Generations (jak się okazuje najlepszy Sonic w jakiego grałem do tej pory!) wyglądają świetnie!
Jak się okazuje pojedynki były bardzo wyrówane, tematów do obgadania masa i jak zwykle zabrakło czasu aby wszystko ograć (chociaż te ważniejsze).
Oby jeszcze była okazja pograć w większym gronie (zabrakło min. Tomcia)
PS. Artur Twój DC wpadł mi w łapy i z rana musiałem go wyszorować - sorry teraz jest prawie jak nowy

Ale spotkanie zaliczam do bardzooo udanych - jak się okazuje, łódzkie ma sporo miłośników sprzętu Segi. Może jeszcze kiedyś ktoś się ujawni

Odświeżone Nights czy choćby Yakuza 4 i Sonic Generations (jak się okazuje najlepszy Sonic w jakiego grałem do tej pory!) wyglądają świetnie!
Jak się okazuje pojedynki były bardzo wyrówane, tematów do obgadania masa i jak zwykle zabrakło czasu aby wszystko ograć (chociaż te ważniejsze).

PS. Artur Twój DC wpadł mi w łapy i z rana musiałem go wyszorować - sorry teraz jest prawie jak nowy

- szczuru
-
- Aktualnie gram w: The Legend of Zelda Wind Waker
- Posiadany sprzęt: NES, SNES, PSX, PS2, PS3, PSP, XBOX, X360, NGC, NDS, WII, SATURN, DC, N64
Rolly pisze:Trochę nam wczoraj przy browcach zeszło
Przy odpalaniu Nights nie miałeś problemów z kontrolerem?
Dzięki za wyczyszczenie DC

Co do samego spotkania - podzielam Twoje zdanie - pewnie w miarę możliwości jeszcze nie raz zawitam

- Tomcio
-
-
Niestety nie mogłem się zjawić - wyjątkowo. Niemniej żałuję i liczę, że jeszcze w niedalekiej przyszłości coś uda się zorganizować
@Rolly, czym czyściłeś DeCeka? Jeleniem i gąbką? 

NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- Rolly
-
-
-
-
Tomcio pisze:Niestety nie mogłem się zjawić - wyjątkowo. Niemniej żałuję i liczę, że jeszcze w niedalekiej przyszłości coś uda się zorganizować@Rolly, czym czyściłeś DeCeka? Jeleniem i gąbką?
Jest Ci to wybaczone - następnym razem stawiasz

Co do czyszczenia - prawie biały jeleń, w końcu to DC, trzeba z nim delikatnie

Tytan kamień + rdza poprawione płynem do mycia naczyć Fary. O dziwo żółty odcień zamienił się w szary.
@szczuru - z Nights nie miałem problemu, pograłem na przewodowym padzie, skończyłem nawet pierwszy poziom