Zjazd SSS-manów :)
- Kamillo
-
- Medals: 1
-
- Aktualnie gram w: Resident Evil 4 Remake, TEKKEN 7
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
kolo pisze: jak ktoś będzie po drodze to mogę go zgarnąć.
Podobnie ja.
Zrobię tylko przegląd w aucie, którego nie mam od marca

- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Szczerze to w tym miesiącu u mnie w pracy będzie lipa z uzyskaniem jakiegokolwiek wolnego dnia. Jak wiecie z SB, zasuwamy nawet w soboty, czasem do dwudziestej drugiej. Dodatkowo sprawy się skomplikowały, z racji tego, że 'troszkę' awansowałem na drabince w zakładzie. Jestem jednym z czterech głównych pracowników na pewnym stanowisku - a że nie ma jeszcze żadnego zmiennika, lub po prostu piątej osoby, będzie cholernie ciężko żeby dostać urlop. Jutro pytam o sobotę wolną (chociaż kurwa do kina chciałbym pojechać sobie, a nie, tylko robota i robota...), ale nie wiem jak z tym będzie.
Zobaczymy w październiku.
Zobaczymy w październiku.
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- King
-
Fajnie było te wszystkie posty poczytać
Jak jeszcze mieszkałem w kraju, organizowałem takie spotkania w formie turniejów (bijatyki - seria Tekken i Soul Calibur) między kumplami i osobami, z innych pobliskich miejscowości, które potrafiły się zachować i był zawsze spokój. Max do 10 ludzi w mieszkaniu. Pewnie następnej okazji już nie będzie, szkoda... Do Rolly-ego do Łodzi mam od siebie aż 500km, więc miałbym kawał drogi do przejechania. Chyba, że miało by to potrwać 3 dni, to wtedy się opłaca 

- Torqe
-
- Aktualnie gram w: Shenmue (DC) & Crush (PSP)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast & PSP & PS3
Re: Zjazd SSS-manów :)
Odgrzewam temat bo może coś kroi?
Np. koło Poznania??
Trochę mi szkoda że nie mieszkam jak większość w Łodzi bo też z Wami bym pochlał!
Np. koło Poznania??

Trochę mi szkoda że nie mieszkam jak większość w Łodzi bo też z Wami bym pochlał!
- kolo
-
- Medals: 6
-
-
- Aktualnie gram w: Persona Q
- Posiadany sprzęt: MD, SAT, DC, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSV, Wii, DS, 3DS, PC
King ja też nie mam lekko - do Łodzi jedyne 300km, do Poznania tylko 2 razy tyle, ale gdyby było 2-3 dniowe - przyjechałbym choćbym miał się zesrać.
- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Chłopaki ja by z chęcią Wam zaproponował nocleg ale mam raptem kwalerkę
W 35m2 nie poszalejemy.
Na jakieś weeekend - łaj not? Wóda i żarcie, dach nad głową mogę zapewnić
Laskę wywalę do rodziców bez prawa wstępu i po kłopocie 
Gorzej z konsolami bo pożyczyłem do końca wakacji bratu Satka i DC bo chciał sobie chłopak pociurać.
Giery się znajdą
-> Torqe : jak skołujesz coś u siebie to można zajechać, daleko do Pyrolandu nie mam

Na jakieś weeekend - łaj not? Wóda i żarcie, dach nad głową mogę zapewnić

Gorzej z konsolami bo pożyczyłem do końca wakacji bratu Satka i DC bo chciał sobie chłopak pociurać.
Giery się znajdą

-> Torqe : jak skołujesz coś u siebie to można zajechać, daleko do Pyrolandu nie mam

- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Jak coś to mogę wziąć Dreamcasta, dwa pady i połówkę
No w sumie Poznań nie jest daleko - w pociąg i jazda 

NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- kolo
-
-
-
Do Łodzi mógłbym pewnie dojechać bez większych problemów, ale do Poznania cholera daleko jest... Może bym przyjechał ale to wielka niewiadoma by ze mną była.
Jakby było u Rollyego to mogę przytargać moje obydwa Saturny (japoński i europejski), DC i Mega Drive, może też Master System (chociaż nie bardzo miałbym gier na to, podobnie MD ale tam jest trochę lepiej). I oczywiście kilka gier na nie - bagażnik pojemny.
Jak mówiłem wcześniej gdyby ktoś się napatoczył po drodze to mógłbym go wziąć, ale musiałbym się przekimać na drugi dzień (choćby w samochodzie) - abstynentem mi się być nie uśmiecha
Jakby było u Rollyego to mogę przytargać moje obydwa Saturny (japoński i europejski), DC i Mega Drive, może też Master System (chociaż nie bardzo miałbym gier na to, podobnie MD ale tam jest trochę lepiej). I oczywiście kilka gier na nie - bagażnik pojemny.
Jak mówiłem wcześniej gdyby ktoś się napatoczył po drodze to mógłbym go wziąć, ale musiałbym się przekimać na drugi dzień (choćby w samochodzie) - abstynentem mi się być nie uśmiecha

- miodo
-
- Posiadany sprzęt: DC,PS2,PS3,PS4,PSP,PSV
Poznań czy Łódź - 300 km, czyli na pełnym baku dałbym radę w obie strony. Tylko nie mam pewności, czy samochód dojedzie...
Jakby zjazd był nad morzem, przyjechał bym na 100%
Jakby zjazd był nad morzem, przyjechał bym na 100%
///
- Kamillo
-
- Medals: 1
-
- Aktualnie gram w: Resident Evil 4 Remake, TEKKEN 7
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
Jakby, gdyby...
Jeśli Łódź ja się piszę. Jechałbym autem, z trasy od Wrocławia mogę kogoś zgarnąć. I nie przesadzajmy, są uciążliwe, ale wcale nie drogie koleje PKP. Rozumiem z północy na południe, ale tak, jak ktoś pisał gdzieś o 300 km... Bez obrazy, ale trzeba być "sierotą" żeby być dorosłym facetem i mieć problem z pokonaniem tego odcinka.
Bądźmy bardziej konkretni, niech nie piszą już osoby które chętnie by wpadły, ale coś tam, tylko te, które są za i chcą przyjechać. Może wtedy coś z tego wyjdzie.
Edit - doczytałem i zwracam honor kolo z tymi 300km, jednak nie zmieniam, może wjadę na ambicję tym, którzy chcieliby aby to było 2 ulice od nich.
Jeśli Łódź ja się piszę. Jechałbym autem, z trasy od Wrocławia mogę kogoś zgarnąć. I nie przesadzajmy, są uciążliwe, ale wcale nie drogie koleje PKP. Rozumiem z północy na południe, ale tak, jak ktoś pisał gdzieś o 300 km... Bez obrazy, ale trzeba być "sierotą" żeby być dorosłym facetem i mieć problem z pokonaniem tego odcinka.
Bądźmy bardziej konkretni, niech nie piszą już osoby które chętnie by wpadły, ale coś tam, tylko te, które są za i chcą przyjechać. Może wtedy coś z tego wyjdzie.
Edit - doczytałem i zwracam honor kolo z tymi 300km, jednak nie zmieniam, może wjadę na ambicję tym, którzy chcieliby aby to było 2 ulice od nich.
- kolo
-
-
-