Szkoła
• Strona 1 z 1
- Amigoo
Szkoła
Jako referat potrzebuje ankiete kto z jakiego srodowiska po jakiej jest szkole wiec bardzo prosilbym kazdego kto tu juz zagladnal o zaznaczenie ktorejs z opcji;) a sam temat niech posluzy do rozmowy o szkole,mianowicie gdzie chodzimy i gdzie mamy zamiar isc,a jesli juz po to gdzie chodzilismy;)
Ja chodze do ostatniej,czyli czwartej klasy technikum mechanicznego.Lubie ta szkole.Nie tylko dlatego,ze profil wiaze sie z moja pasja ale takze poprzez dobrych znajomych i ciekawosc niektorych lekcji. Teraz i tak nie jest tak jak kiedys,wydoroslelismy;) 1-2 klasa to wspanialy okres wyglupow,wagarow i slodkiej beztroski,nigdy tego nie zapomne. Po ukonczeniu tej szkoly wybieram sie na studia,ale wiem,ze dostac sie na dzienne bedzie trudno...mimo wszystko sprobuje;)
pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi.
PS. Co do ankiety-jezeli nie ukonczyliscie jeszcze edukacji zaznaczcie to,na czym prawdopodobnie zaprzestaniecie. Nie musi byc mega dokladnie:P
Ja chodze do ostatniej,czyli czwartej klasy technikum mechanicznego.Lubie ta szkole.Nie tylko dlatego,ze profil wiaze sie z moja pasja ale takze poprzez dobrych znajomych i ciekawosc niektorych lekcji. Teraz i tak nie jest tak jak kiedys,wydoroslelismy;) 1-2 klasa to wspanialy okres wyglupow,wagarow i slodkiej beztroski,nigdy tego nie zapomne. Po ukonczeniu tej szkoly wybieram sie na studia,ale wiem,ze dostac sie na dzienne bedzie trudno...mimo wszystko sprobuje;)
pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi.
PS. Co do ankiety-jezeli nie ukonczyliscie jeszcze edukacji zaznaczcie to,na czym prawdopodobnie zaprzestaniecie. Nie musi byc mega dokladnie:P
- Century Child
Liceum Ogólnokształcące o profilu humanistycznym - next: studia dzienne - kierunek: dziennikarstwo are calling ;]. Warszawa, Kraków, Rzeszów - któreś z tych miejsc. Pozdrawiam.
- Kamillo
- Medals: 1
- Aktualnie gram w: The Evil Within 2
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
Ja podobnie, wręcz identycznie jak CC. Uczęszczam do drugiej klasy Liceum Ogólnokształcącego (jedno z dwóch the best w moim mieście). Profil humanistyczny z edukacją europejską. Lubie tę szkołę, panuje w niej przyjemny klimacik ;] Ogromny obszar (budynek szkolny, tereny zielone, zapełnione drzewami gdzie można położyć się na przerwie, boisko, sala gimnastyczna, parking gdzie zawsze na długich przerwach uczniowie kozaczą swoim audio w samochodach - można iść na całodzienne wagary nie opuszczając terenu szkoły ), w porządku ludzie itp. Gdyby nie trzeba było wstawać rano, byłoby idealnie ^^
Dalej... wybieram się także na studia dziennikarskie, chciałbym na dzienne, ale wiadomo jak to jest.
Z przeszłości to oczywiście Podstawówka i Gimnazjum. Ta pierwsza szkoła to wiadomo, jednak Gim nie mam pojęcia dlaczego, nie darze pozytywnymi uczuciami. Poznałem tam zaje*istych ludzi, co prawda pod koniec miałem mały przejeb, ale to szczegół
Lubie wagary, pośmiać się, powygłupiać na lekcjach. Regularnie ucze się tylko pod koniec roku, mimo tego oceny nie są najgorsze Nie znaczy to jednak, że w ogóle nie zaglądam do książek, na zapowiedziane kartkówki czy sprawdziany, jednak w LO powinno uczyć się z każdego przedmiotu z lekcji na lekcje... Ja tak nie potrafie (^^,)
Z dodatkowych zajęć... zapisałem się na kółko dziennikarskie ^^
W ankiecie zaznacze studia gdyż tak prawdopodobnie będzie.
Pozdro
Dalej... wybieram się także na studia dziennikarskie, chciałbym na dzienne, ale wiadomo jak to jest.
Z przeszłości to oczywiście Podstawówka i Gimnazjum. Ta pierwsza szkoła to wiadomo, jednak Gim nie mam pojęcia dlaczego, nie darze pozytywnymi uczuciami. Poznałem tam zaje*istych ludzi, co prawda pod koniec miałem mały przejeb, ale to szczegół
Lubie wagary, pośmiać się, powygłupiać na lekcjach. Regularnie ucze się tylko pod koniec roku, mimo tego oceny nie są najgorsze Nie znaczy to jednak, że w ogóle nie zaglądam do książek, na zapowiedziane kartkówki czy sprawdziany, jednak w LO powinno uczyć się z każdego przedmiotu z lekcji na lekcje... Ja tak nie potrafie (^^,)
Z dodatkowych zajęć... zapisałem się na kółko dziennikarskie ^^
W ankiecie zaznacze studia gdyż tak prawdopodobnie będzie.
Pozdro
- radEk
- Under Defeat Master
- Medals: 2
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, PS3, PS4, PSP, PSV, XBOX
... technikum hotelarskie, trzeci rok.
a potem?
coś związanego z humanistyką, filologia Polski może.
podstawówki nie pamiętam za bardzo
... a gimnazjum to najgorszy okres w kształceniu - od tego buntu niektórym za bardzo odpie*dala ; ]
a potem?
coś związanego z humanistyką, filologia Polski może.
podstawówki nie pamiętam za bardzo
... a gimnazjum to najgorszy okres w kształceniu - od tego buntu niektórym za bardzo odpie*dala ; ]
- Torqe
- Aktualnie gram w: Shenmue (DC) & Crush (PSP)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast & PSP & PS3
Obecnie zaocznie studiuje elektronikę, a wcześniej skończyłem technikum mechaniczne. Czasy średniej wspominam zajebiście, wagarki, klimat itd. Bezstresowo ogólnie. Teraz muszę się bardziej mobilizować i płacić kaskę za naukę co nie uśmiecha mi się bardzo.. Mam nadzieje że w robocie po skończeniu eduakcji dadzą mi się rozwinać i nie będzie źle.
- martinex 2017
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
Nom Gimnazjum by³o przeje****, 90% to byli gangole po wyrokach za pobicia, napa¶cie, gwa³ty modercerstwa. By³em jednym z dwóch którzy mieli czyste konto
for real.
LO z kolei ju¿ lepiej, bardziej normalni ludzie, bardziej normalni nauczyciele i dyrekcja.
Ofkoz na wej¶ciu do mnie podbili najgorsi w klasie.
Numer z telem, pisa³em ponad rok temu na shoucie, ale wysz³em na plus.
I bardziej wy¿szy poziom nauczania
Podst. to okres wagarów i totalnej olewki .
w ogóle szko³a to jeden wielki syf, a studia jeszcze wiêkszy shit.
for real.
LO z kolei ju¿ lepiej, bardziej normalni ludzie, bardziej normalni nauczyciele i dyrekcja.
Ofkoz na wej¶ciu do mnie podbili najgorsi w klasie.
Numer z telem, pisa³em ponad rok temu na shoucie, ale wysz³em na plus.
I bardziej wy¿szy poziom nauczania
w ogóle szko³a to jeden wielki syf, a studia jeszcze wiêkszy shit.
- Carmelo
martinex 2017 pisze:Nom Gimnazjum było przeje****, 90% to byli gangole po wyrokach za pobicia, napaście, gwałty modercerstwa. Byłem jednym z dwóch którzy mieli czyste konto
for real.
LO z kolei już lepiej, bardziej normalni ludzie, bardziej normalni nauczyciele i dyrekcja.
Ofkoz na wejściu do mnie podbili najgorsi w klasie.
Numer z telem, pisałem ponad rok temu na shoucie, ale wyszłem na plus.
I bardziej wyższy poziom nauczania
w ogóle szkoła to jeden wielki syf, a studia jeszcze większy shit.
Sorry.... ale człowieku co ty za głupoty wypisujesz ??
Wu Wear !!
- martinex 2017
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
- Crash
3 klasa gimnazjum aktualnie, trochę lipa w tym roku bo fajni ludzie odeszli w zeszłym "sezonie". Potem jakieś liceum i studia. Jakie ? jeszcze nie wiem.
- Tomcio
- Medals: 3
- Aktualnie gram w: Days Gone (PS4)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Skończyłem liceum, uczęszczam na zajęcia do zaocznego technikum o profilu informatycznym. Nie pojawiam się w nim za często, ale okazjonalnie (wiadomo, praca nie pozwala zawsze się pojawiać w szkole).
Od października - informatyka na UŁ, podejście drugie. Tym razem kasa na szkołę odłożona, więc o aspekt finansowy nie mam się o co martwić (jak to było dwa latka temu). Nie wiem, czy dzienne, czy zaoczne, ale najprawdopodobniej będę chodził do szkoły w weekendy.
Od października - informatyka na UŁ, podejście drugie. Tym razem kasa na szkołę odłożona, więc o aspekt finansowy nie mam się o co martwić (jak to było dwa latka temu). Nie wiem, czy dzienne, czy zaoczne, ale najprawdopodobniej będę chodził do szkoły w weekendy.
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
• Strona 1 z 1