Zjazd SSS-manów :)
- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Spotkanie na plus. Obaliło się flachę, browarki, pograło powymieniało opinię... Soul Calibur jak zwykle utwierdził mnie w przekonaniu że system walki jest zbyt przystępny dla każdego
Tomcio coś nie trawi bitek 2d - dostawał bęcki
Ale za wykazywał się doskonale w Propeller Arena.
Ogółnie troszkę za mało czasu aby przetestować wiele dobrych gier...
Ciesze się że Tomcio zainteresował się Saturnem i przypadł mu do gustu (czekam na zakup ^^).
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Tomcio coś nie trawi bitek 2d - dostawał bęcki

Ale za wykazywał się doskonale w Propeller Arena.
Ogółnie troszkę za mało czasu aby przetestować wiele dobrych gier...
Ciesze się że Tomcio zainteresował się Saturnem i przypadł mu do gustu (czekam na zakup ^^).
- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
W moim przypadku się podobało - i to bardzo
Miałem okazję zobaczyć NAJWIĘKSZĄ kolekcję gier ever, obczaic parę tytułów w akcji, a i też poznać bardzo sympatycznych ludzi.
Co do bijatyk 2D - prawda, dostawałem niezłe lanie od Samuela i Rolly'ego. Może jeszcze przyjdzie czas na to, że im się odpłacę pięknym za nadobne
Zaś temat Saturna... wciągnął mnie na dobre. Po meetingu diametralnie zmieniłem zdanie co do tej konsoli i teraz cenię ją sobie znacznie wyżej, niż jeszcze tydzień temu. Wspaniałe gry, wspaniały sprzęt - muszę mieć go na swojej półce
Szkoda tylko, że czas minął zarąbiście szybko - sam nie wiem, kiedy zleciało te 9 godzin. Tu parę turniejów, kilka prezentacji (a propos: es i Tokyo Extreme Racer 2 rula!) i już trzeba było szykować się na pociąg. Może następnym razem - jeśli oczywiście taki nastąpi - będzie trochę dłużej. O, mam też nadzieję, że jako zduńskowolanin sprawiłem na rodowitych łodzianinach dobre wrażenie i nie raziłem ich swoją głupotą oraz wyjątkowo podatnym na alkohol łbem
PS: Rolly, kupiłeś już DC?

Co do bijatyk 2D - prawda, dostawałem niezłe lanie od Samuela i Rolly'ego. Może jeszcze przyjdzie czas na to, że im się odpłacę pięknym za nadobne
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Zaś temat Saturna... wciągnął mnie na dobre. Po meetingu diametralnie zmieniłem zdanie co do tej konsoli i teraz cenię ją sobie znacznie wyżej, niż jeszcze tydzień temu. Wspaniałe gry, wspaniały sprzęt - muszę mieć go na swojej półce

Szkoda tylko, że czas minął zarąbiście szybko - sam nie wiem, kiedy zleciało te 9 godzin. Tu parę turniejów, kilka prezentacji (a propos: es i Tokyo Extreme Racer 2 rula!) i już trzeba było szykować się na pociąg. Może następnym razem - jeśli oczywiście taki nastąpi - będzie trochę dłużej. O, mam też nadzieję, że jako zduńskowolanin sprawiłem na rodowitych łodzianinach dobre wrażenie i nie raziłem ich swoją głupotą oraz wyjątkowo podatnym na alkohol łbem

PS: Rolly, kupiłeś już DC?
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- Dreamcaster
-
- Medals: 1
-
- Posiadany sprzęt: DC
Meeting 1wsza klasa, jak wspomniał Tomcio czas zajebiście szybko zleciał... ale wszystko co dobre szybko się kończy ; ) Teraz bede trenował Propellera i wymasteruje Outriggera+Q3, za rok będę miszczem zlotu 

- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Nope, DC jeszcze niezakupiony...
Trzeba będzie w najbliższym czasie coś kupić, bo już zaczyna mnie ssać bez moich ulubionych gier
Na to aby pograć konkretnie w większym gronie to nawet trzy dni nam nie starczą (a to po kielonku, a to gadu-gadu)...
Samuel niech tylko dokupię DeCeka (no i dobrego pada - Tomcio krzyżak ssał ^^)... przy większym treningu postaram się stawić czoła
Trzeba będzie w najbliższym czasie coś kupić, bo już zaczyna mnie ssać bez moich ulubionych gier

Na to aby pograć konkretnie w większym gronie to nawet trzy dni nam nie starczą (a to po kielonku, a to gadu-gadu)...
Samuel niech tylko dokupię DeCeka (no i dobrego pada - Tomcio krzyżak ssał ^^)... przy większym treningu postaram się stawić czoła

- Carmelo
Czyżby coś mnie omineło ??? Jaki Zlot ??? czemu mnie tam nie było ???
Może mi ktoś opisać co jak i gdzie miało miejsce ??
Może mi ktoś opisać co jak i gdzie miało miejsce ??

Wu Wear !!
- martinex 2017
-
-
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
Opisali spotkanie we wcze¶niejszych postach.
Respect 4 Rolly.
Ja by do Siebie na chatê nawet kumpli nie zaprosi³ (bo to s± c****) a co dopiero ludzi z forum..
Ale pewnie by³o wspaniale tak pograæ z innymi fanami DeCeka
Respect 4 Rolly.
Ja by do Siebie na chatê nawet kumpli nie zaprosi³ (bo to s± c****) a co dopiero ludzi z forum..
Ale pewnie by³o wspaniale tak pograæ z innymi fanami DeCeka

- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
W sumie to na razie nie. Jakiś czas temu planowaliśmy spotkać się z Rollym i ewentualnie z Samuelem, aby ponownie razem pograć i pogadać o konsolach SEGI. Meeting jednak nie doszedł do skutku, bowiem Rolly'emu coś nie pasowało. Ciekawe tylko, czy Samcio coś o tym wiedział 

NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- Kamillo
-
-
- Aktualnie gram w: Resident Evil 4 Remake, TEKKEN 7
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
- Kamillo
-
-
- Aktualnie gram w: Resident Evil 4 Remake, TEKKEN 7
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
wojtas-nm pisze:jest jeszcze opcja Extreme Party
Ano jest, jednak moim zdaniem skromniejszy meeting przy DC byłby przyjemniejszy ; )