Lista poszukiwanych pozycji / Request List
- Kamillo
-
- Medals: 1
-
- Aktualnie gram w: Resident Evil 4 Remake, TEKKEN 7
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
Wielkie dzięki martinex, co prawda jestem jeszcze w trakcie ściągania, ale skoro znajdują się tam wszystkie kawałki z 4CD to na bank będzie
Masz u mnie browara i pochwałe w profilu
Jeszcze raz wielkie dzięki.
EDIT:
JEST!
I to na pierwszym miejscu 

Masz u mnie browara i pochwałe w profilu

EDIT:
JEST!

- martinex 2017
-
-
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
Wrzuci³em tylko te utwory z lasu (Forest a, Forest b, forest c i Forest d).
Muza z Shenmue 2 jest piêkna.
Z creditsów czy w³a¶nie z tego lasu.
PS:OST z Shenmue 2 zjada mi tylko 166MB (ogó³em wszystkie OSTy zjadaj± mi 3GB z dysiora, po co ja to kolekcjonujê?
.
Muza z Shenmue 2 jest piêkna.
Z creditsów czy w³a¶nie z tego lasu.
PS:OST z Shenmue 2 zjada mi tylko 166MB (ogó³em wszystkie OSTy zjadaj± mi 3GB z dysiora, po co ja to kolekcjonujê?

- equimanthorn
-
[Szukam] China Vortex & Mechanized Samurai
Szukam tych dwóch gierek na PieCa. Jak ktoś ma to walcie na PW, Email lub GG :>
- Han
-
- Aktualnie gram w: Virtua Fighter 4, MSR
- Posiadany sprzęt: Dreamcast i Playstation 2
Dodam także kilka swoich gier ,które chętnie kupię lub zamienię.
Także tylko Oryginały.
DC
HEADHUNTER
SWORD OF BERSERK
SHENMUE II
EVIL TWIN
SONIC ADVENTURE 2
PS2
SHINING FORCE NEO
Jeśli ktoś z was chce je sprzedać, ewntualnie może je skołować - dajcie znać na E-maila lub PW
Także tylko Oryginały.
DC
HEADHUNTER
SWORD OF BERSERK
SHENMUE II
EVIL TWIN
SONIC ADVENTURE 2
PS2
SHINING FORCE NEO
Jeśli ktoś z was chce je sprzedać, ewntualnie może je skołować - dajcie znać na E-maila lub PW

- Kamillo
-
-
[Szukam] Nutka z Silent Hill 4.
Może forum SEGI nie jest odpowiednim miejscem na szukanie czegoś z gry, która na żadną konsole niebieskich nie zagościła, ale forumowiczowie jak zauważyłem to też w większości posiadacze innych konsol, więc...
...poszukuję nutki z Silent Hill 4. "Leci" ona pod koniec intra i w momencie (m.in) kiedy Henry trzyma na rękach umierającą Cynthie. Co do samego kawałka, jest poważny i (przynajmniej w moim przypadku) bardzo ujmujący, "wyje" jakaś babeczka
Z góry dzięki.
...poszukuję nutki z Silent Hill 4. "Leci" ona pod koniec intra i w momencie (m.in) kiedy Henry trzyma na rękach umierającą Cynthie. Co do samego kawałka, jest poważny i (przynajmniej w moim przypadku) bardzo ujmujący, "wyje" jakaś babeczka

Z góry dzięki.
- Torqe
-
- Aktualnie gram w: Shenmue (DC) & Crush (PSP)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast & PSP & PS3
Niestey nie grałem w tą grę - możesz spróbować poszukać na tej stronie tego kawałka - choć nie daje sobię ręki uciąć ,że znajdziesz akurat ten kawałek o którym mówisz...
http://www.hometown.ru/sh4ost.html
http://www.hometown.ru/sh4ost.html
- Kamillo
-
-
Dzięki wielkie
Właśnie zaczynam sciągać. Nawet jeśli go tam nie ma to wielkie THX, bo cały OST z SH4 wymiata, tyle, że ten kawałek (IMO) najbardziej.

- Dreamcaster
-
-
- Posiadany sprzęt: DC
[Szukam] PCECast + Romy (obraz SB)
Szukam obrazu self-boot z emulatorem PCECast i kilkoma fajnymi romami, szczegolnie zalezy mi na Dracula X Rondo of Blood. Jesli ktos posiada taka plytke to prosze o wstawke na jakims serwerze szybszym od badongo (ale mam wymagania :wstyd: )

- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Co do emultora możesz sam zrobić taką składankę. PCECast jest do ściągnięcia na naszej stronie. Romy itp znajdziesz na necie.
Pliki wrzucasz do dowolnego katalogu i składasz za pomocą programu BootDreams.
Dracula X jest w postaci ISO/WAVE. Więc nie wiem jak będzie chodzić ta pozycja (z romami niema tego problemu), gdyż gry z CD działają lub w niektórych przypadkach wcale nie startują - stąd nie wiem czy ma sens aby robić coś niesprawdzonego.
Jeśli masz ochotę ściągnij i wypal.
Pliki wrzucasz do dowolnego katalogu i składasz za pomocą programu BootDreams.
Dracula X jest w postaci ISO/WAVE. Więc nie wiem jak będzie chodzić ta pozycja (z romami niema tego problemu), gdyż gry z CD działają lub w niektórych przypadkach wcale nie startują - stąd nie wiem czy ma sens aby robić coś niesprawdzonego.
Jeśli masz ochotę ściągnij i wypal.
- Dreamcaster
-
-
- Posiadany sprzęt: DC
Dzieki za wskazowki, chyba sciagnie sprobuje wypalic.
Zeby nie zasmiecac forum nowymi topicami to moze tutaj zadam kilka pytan ktore mnie nurtuja:
1. Czy da sie sprawdzic rodzaj plyty (selfboot albo non-boot) nie wkladajac jej do Dreamcasta ? Np ma napedzie komputera
2. Czy istnieje jakis emulator Satka ma DeCe ? Bo chetnie bym zagral w Symphony of the Night [SS]
3. Na jakich nosnikach najlepiej wypalac Homebrew
? Ja jak narazie uzywam 'bialych' Verbatimow ... moze sa jakies lepsze nosniki
Zeby nie zasmiecac forum nowymi topicami to moze tutaj zadam kilka pytan ktore mnie nurtuja:
1. Czy da sie sprawdzic rodzaj plyty (selfboot albo non-boot) nie wkladajac jej do Dreamcasta ? Np ma napedzie komputera
2. Czy istnieje jakis emulator Satka ma DeCe ? Bo chetnie bym zagral w Symphony of the Night [SS]
3. Na jakich nosnikach najlepiej wypalac Homebrew

- Torqe
-
- Aktualnie gram w: Shenmue (DC) & Crush (PSP)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast & PSP & PS3
Czy da sie sprawdzic rodzaj plyty (selfboot albo non-boot) nie wkladajac jej do Dreamcasta ? Np ma napedzie komputera
Emulator Satka jest - Yabause - ale chodzi tak samo jak wersja PC'towa czyli nie zadobrze - zresztą emulacja SS na PC jest kulawa więc i na DC jest cieżko http://yabause.org/compatibility-list/?compat=D
3. Na jakich nosnikach najlepiej wypalac Homebrew Zawstydzony ? Ja jak narazie uzywam 'bialych' Verbatimow ... moze sa jakies lepsze nosniki
Sam zakładałem kiedyś ten temat http://rpgexe.mojeforum.net/viewtopic.php?t=334 - ogólnie o płytach. Ja teraz używam głównie TDK a z tańszych czasem Benq.
Co do sprawdzenie w kompie płyty z Selfboot czy nie, niestety nie zagłebiałem się..