Polecani i odradzani kontrahenci.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Re: Polecani i odradzani kontrahenci.
Podpisuję się obiema rękami pod Waszą opinią o sprzedawcy z forum - kypq. Świetny kontakt, szybka wysyłka i dobre ceny! Polecam!
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- Dreamcaster
-
- Medals: 1
-
- Posiadany sprzęt: DC
- kolo
-
- Medals: 6
-
-
- Aktualnie gram w: Persona Q
- Posiadany sprzęt: MD, SAT, DC, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSV, Wii, DS, 3DS, PC
Plus dla xzer0 - wszystkie gry działają bez najmniejszych problemów (jednak przy okazji okazało się że mam walnięty kabel RGB, a niedawno go kupowałem
).

- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Plus dla kypq.
Całość dotarała i miło, że pamiętał na co poluje
Wielkie dzięki - wszystko bez zarzutów.
Całość dotarała i miło, że pamiętał na co poluje

Wielkie dzięki - wszystko bez zarzutów.
- Antykorozja
-
- Posiadany sprzęt: DC, PSP 1003k 6.60PL, PS2+NA+80GB/60GB
xzer0 - wszystko dotarło wg ustaleń, szybka wysyłka, dobry kontakt
- jaogar
-
- Aktualnie gram w: Nights into dreams
- Posiadany sprzęt: saturn model 2 saturn model 1 dreamcast ntsc/j dreamcast pal
kypq dobre ceny, dobry kontakt szybka wysylka. Polecam
- kolo
-
- Medals: 6
-
-
- Aktualnie gram w: Persona Q
- Posiadany sprzęt: MD, SAT, DC, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSV, Wii, DS, 3DS, PC
- Aris
-
- Posiadany sprzęt: Nie mieści się :(
Unikać na allegro:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... 4&order=dd
Na początku byłem w szoku jak ładnie zapakowana przesyłka. Później było gorzej. Sprzęt brudny 2 pady GC z defektem w jednym klapnieta lewa gałka a w drugim prawa. ;D Ogólnie zestaw wygląda jak wygrzebany ze śmietnika albo kupiony zaniedbany na targu. Widzę po archiwum częściej takie rzeczy sprzedawali.
Siedze i pucuje.
- "Witam co do czystosci akurat tego zestawu zgodze sie z panem poniewaz w takim stanie dotarl do mnie . Osobiscie nie uzywalem tego zestawu tylko sprawdzalem technicznie , piloty sprawdzalem i zokty dzialal prosze na spokojnie sprawdzic go jeszczeraz co do resetu poprzez pada nie wystapil taki blad analogi choc zluzyte sa sprawne i prosze pamietac ze sprzet zostal wyprodukowany ponad 10 lat temu niestety na chwile obecna nie posiadam padow na wymiane byc moze w ramach niewielkiej rekompensaty moge panu doslac gre np mario&sonic at the olympic games "
- "Dziękuję za odpowiedź. Mniejsza o czystość. Wiimot na prawdę nie reaguje. Mam inne Wiii wiec wiem jak się je obsługuje. Zalicytowałem gdyż chciałem mieć wersję RVL-001 aby odpalać gry z GC oraz dodatkowe kontrolery. A co do pada z GC resetuje jak się poruszy wtyczką w gnieździe konsoli. Co nie jest winą konsoli bo dzieje się to tylko w jednym z padów tym z lewą gałką w gorszym stanie. Nie chcę naciągnąć sam sprzedaje sprzęt który jest mi zbędny ale to jest bardzo poniżej moich oczekiwań, nawet mogę nagrać filmy co się dzieje. "
- "Rozumiem na chwile obecna tak jak juz wspomnialem moge zaproponowac dodatkowa gre "
Więc postanowiłem zaproponować mu soczystego negatywa.
Inna sprawa pluje mi w twarz mając w pip innego towaru a proponuje grę o marginalnym zainteresowaniu wśród kupujących.
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... 4&order=dd
Na początku byłem w szoku jak ładnie zapakowana przesyłka. Później było gorzej. Sprzęt brudny 2 pady GC z defektem w jednym klapnieta lewa gałka a w drugim prawa. ;D Ogólnie zestaw wygląda jak wygrzebany ze śmietnika albo kupiony zaniedbany na targu. Widzę po archiwum częściej takie rzeczy sprzedawali.
Siedze i pucuje.
- "Witam co do czystosci akurat tego zestawu zgodze sie z panem poniewaz w takim stanie dotarl do mnie . Osobiscie nie uzywalem tego zestawu tylko sprawdzalem technicznie , piloty sprawdzalem i zokty dzialal prosze na spokojnie sprawdzic go jeszczeraz co do resetu poprzez pada nie wystapil taki blad analogi choc zluzyte sa sprawne i prosze pamietac ze sprzet zostal wyprodukowany ponad 10 lat temu niestety na chwile obecna nie posiadam padow na wymiane byc moze w ramach niewielkiej rekompensaty moge panu doslac gre np mario&sonic at the olympic games "
- "Dziękuję za odpowiedź. Mniejsza o czystość. Wiimot na prawdę nie reaguje. Mam inne Wiii wiec wiem jak się je obsługuje. Zalicytowałem gdyż chciałem mieć wersję RVL-001 aby odpalać gry z GC oraz dodatkowe kontrolery. A co do pada z GC resetuje jak się poruszy wtyczką w gnieździe konsoli. Co nie jest winą konsoli bo dzieje się to tylko w jednym z padów tym z lewą gałką w gorszym stanie. Nie chcę naciągnąć sam sprzedaje sprzęt który jest mi zbędny ale to jest bardzo poniżej moich oczekiwań, nawet mogę nagrać filmy co się dzieje. "
- "Rozumiem na chwile obecna tak jak juz wspomnialem moge zaproponowac dodatkowa gre "
Więc postanowiłem zaproponować mu soczystego negatywa.

• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3