Odwarzacz filmów/muzy
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
- kypq
-
Do muzyki: foobar2000 ( mały, lekki, z łatwą obsługą pluginów - jedyny odtwarzacz który odpala cała moja bibliotekę)
Do filmów: Media Player Classic
Do filmów: Media Player Classic
“Do you think suicide is a bad thing? Hmm.. let’s say I had a terrible virus and it was strong enough to kill everyone in the world. If I killed myself because of that, it’s not so bad. But I think suicide is an easy way out. It takes courage to kill yourself, but it takes even longer courage to fight the virus in this example”
Moj blog: http://kypq.blogspot.com/
Moj blog: http://kypq.blogspot.com/
- martinex 2017
-
- Medals: 1
-
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
- miodo
-
- Posiadany sprzęt: DC,PS2,PS3,PS4,PSP,PSV
Eh, stary post ale i tak odpowiem bo dawno na forum nie zaglądałem ;]
Rytmbox jest standardowym odtwarzaczem GNOME jak się nie mylę i jest dość lekki ale ja słucham tylko radia internetowego, mp3 nie mam wcale na dysku. Z FTP nigdy nawet nie próbowałem słuchać ale właśnie widzę, że nie specjalnie Ci pomogli na takim jednym forum
Rytmbox jest standardowym odtwarzaczem GNOME jak się nie mylę i jest dość lekki ale ja słucham tylko radia internetowego, mp3 nie mam wcale na dysku. Z FTP nigdy nawet nie próbowałem słuchać ale właśnie widzę, że nie specjalnie Ci pomogli na takim jednym forum

///
- martinex 2017
-
-
Ja kilka mp3 mam, ale przewa¿nie s³ucham radia
na Rhythmboxie
.
Tera mam wiêkszy HDD (20GB+10GB ale na drugim siedzi xp dla xkai, odpalany bardzo rzadko).
Jakiego radia s³uchasz, z shoutcasta ?
Ja s³ucham czêsto gêsto The 80' Channel (80's) oraz Chronix Aggression (metal) i Radiogoltha (w wyszukiwarce na www wynalezione na ha¶le "gothic").

Tera mam wiêkszy HDD (20GB+10GB ale na drugim siedzi xp dla xkai, odpalany bardzo rzadko).
Jakiego radia s³uchasz, z shoutcasta ?
Ja s³ucham czêsto gêsto The 80' Channel (80's) oraz Chronix Aggression (metal) i Radiogoltha (w wyszukiwarce na www wynalezione na ha¶le "gothic").
- miodo
-
Słucham radia Headshot. Ma kilka kanałów, ja słucham rockowego(jest jeszcze techno i mix). Jeśli brakuje Ci miejsca na dysku to polecam Ci tą stronkę. Możesz słuchać muzy przez odtwarzacz we flashu, tworzyć swoje playlisty itp. jest tam ogromna baza utworów i prawie wszystko czego szukam tam znajduję ;]
///
- martinex 2017
-
-
- miodo
-
Z tej stronki ścągasz plik playlisty(klikasz w ikonke danego kanału)i otwierasz Rythmbox'em albo innym playerem 

///
- martinex 2017
-
-
- Kamillo
-
-
- Aktualnie gram w: Resident Evil 4 Remake, TEKKEN 7
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4