Zjazd SSS-manów :)
- Dreamcaster
-
- Medals: 1
-
- Posiadany sprzęt: DC
Na poczatek rzuce linkami http://pl.wikipedia.org/wiki/Geometrycz ... dek_Polski
http://www.eholiday.pl/noclegi-4925.html
Kazdy miałby w miare 'blisko'. Blisko w cudzyslowiu bo np ktos z Zakopanego czy np Gdyni musialby sie troche pomeczyc pekaesem. Wiec jeszcze raz sie powtorze niech sie wpisza osoby ktore na 50% > by pojechaly i dopisza nazwe swojej miesciny. Zrobi sie mapke i wymierzymy ten geometryczny srodek.
Wiadomo ze to tylko takie gdybanie, do czerwca, lipca, sierpnia jeszcze duzo sie moze zmienic i sie okaze ze zlotu sss-manów nie bedzie

http://www.eholiday.pl/noclegi-4925.html
Kazdy miałby w miare 'blisko'. Blisko w cudzyslowiu bo np ktos z Zakopanego czy np Gdyni musialby sie troche pomeczyc pekaesem. Wiec jeszcze raz sie powtorze niech sie wpisza osoby ktore na 50% > by pojechaly i dopisza nazwe swojej miesciny. Zrobi sie mapke i wymierzymy ten geometryczny srodek.
Wiadomo ze to tylko takie gdybanie, do czerwca, lipca, sierpnia jeszcze duzo sie moze zmienic i sie okaze ze zlotu sss-manów nie bedzie

- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
No ja z chęcią bym pojechał. Mieszkam w Zduńskiej Woli i zlot najlepiej pasowałby mi w województwie łódzkim.
- miodo
-
- Posiadany sprzęt: DC,PS2,PS3,PS4,PSP,PSV
Fajny pomysł z takim zlocikiem, tylko mieszkamy każdy na innym końcu kraju. Ja mieszkam w Pasłęku(szukali tu bursztynowej komnaty, było trochę głośno o tym, może słyszeliście? hehe)w warmińsko-mazurskiem więc do Wrocka to bym sie nie taszczył raczej.
///
- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Mogę się wpisać na listę - lokacja w sumie nie gra roli - także dojadę gdzie się da, termin także obojętny bo wakacji już nie uświadczam. Kto wie jeśli się postarać to można i coś u mnie zrobić ,tyle że mieszkanie nieduże.
W najgorszym wypadku, jeśli pomysł upadnie - zawsze mogą przyjechać fani w okolic - adresuje to do Samuela i Tomcia i reszty z łódzkiego
W najgorszym wypadku, jeśli pomysł upadnie - zawsze mogą przyjechać fani w okolic - adresuje to do Samuela i Tomcia i reszty z łódzkiego

- Kamillo
-
-
- Aktualnie gram w: Resident Evil 4 Remake, TEKKEN 7
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
wojtas-nm pisze:martinex 2017 pisze:Co do miejsca, proponowałbym, np. Wrocław, przy okazji Ligi Playstation (jakby w tym roku była organizowana).
Jeżeli Wrocek to już wpisujcie mnie na listę

- Dreamcaster
-
-
Wakacje praktycznie się zaczęły więc pozwoliłem sobie odświeżyć temat. Jest ktoś nadal zainteresowany zjazdem SS-manów ? 

- Rolly
-
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
Rozmawialiśmy dzisiaj z Tomciem na temat tego zlotu, mogę coś zorganizować u siebie na chacie.
Udostępniam TV, kilka borowców (nalewki - jak kto woli), giery, Saturna. Nie pytajcie o DC bo niedawno mi padł i jestem wkurwiony..
Jeśli ktoś ma chwilę czasu może bez problemu wpaść do Łodzi.
Chętni niech dadzą znać jaki termin odpowiada im najbardziej i co mogli by ze sobą wziąć.
Oczywiście zakładamy ,że będzie to któryś z weekendów (wiadomo szkoła,praca itd).
Na listę na pewno wpisuje się :
- Tomcio
Udostępniam TV, kilka borowców (nalewki - jak kto woli), giery, Saturna. Nie pytajcie o DC bo niedawno mi padł i jestem wkurwiony..
Jeśli ktoś ma chwilę czasu może bez problemu wpaść do Łodzi.
Chętni niech dadzą znać jaki termin odpowiada im najbardziej i co mogli by ze sobą wziąć.
Oczywiście zakładamy ,że będzie to któryś z weekendów (wiadomo szkoła,praca itd).
Na listę na pewno wpisuje się :
- Tomcio
- Dreamcaster
-
-
- equimanthorn
-
Pakujcie się wszyscy do wrocka na 4-5 październik. BAKA konwent czy coś w ten deseń...
A jak by co? Kiedy to miało by być Rolly... i co twoja kobieta na zgraje urżniętych w trupa facetów wykrzykujących "jeszcze jeden hit!" (dosłownie i w przenośni)? Luz?
A jak by co? Kiedy to miało by być Rolly... i co twoja kobieta na zgraje urżniętych w trupa facetów wykrzykujących "jeszcze jeden hit!" (dosłownie i w przenośni)? Luz?
- Rolly
-
-
-
-
Co do mojego zboczenia jest luz, pełne wsparcie nawet rzekł bym ^^ Natomiast na grupę chlejących i grających facetów ciężko patrzeć, także zarządzę ewakuację - jeden dzień u rodzinki moja kobietka przeżyje bez problemu ^^'
Także mamy już :
-> Tomcio
-> Ja
-> Samuel
1 lub 2 DC + 5 padów
2 Saturny + 3 pady, Gun, Mycha
sporo gier + kupa chlania
Termin październikowy wydaje mi się odpowiedni, dokładnie można ustalić pod koniec tygodnia, jak ktoś jeszcze się dopisze
Także mamy już :
-> Tomcio
-> Ja
-> Samuel
1 lub 2 DC + 5 padów
2 Saturny + 3 pady, Gun, Mycha
sporo gier + kupa chlania
Termin październikowy wydaje mi się odpowiedni, dokładnie można ustalić pod koniec tygodnia, jak ktoś jeszcze się dopisze

Ostatnio zmieniony sobota 20 wrz 2008, 13:22 przez Rolly, łącznie zmieniany 1 raz
- wojtas-nm
-
Na ten czas, z mojej strony łódzkie spotkanie jest nastawione bardziej na tryb nieobecności, jednak zainteresował mnie konwent BAKA i jest bardzo duże prawdopodobieństwo że tam podbiję :>
ale rozwijajmy ten temat jeszcze...
ale rozwijajmy ten temat jeszcze...