Ulubione kanały telewizyjne
• Strona 1 z 2 • 1, 2
- Kamillo
-
- Medals: 1
-
- Aktualnie gram w: Resident Evil 4 Remake, TEKKEN 7
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
Ulubione kanały telewizyjne
Jak w temacie
Ulubione kanały, mogą być także ulubione programy na nich
Swoje skrobnę po kimś :)
Ulubione kanały, mogą być także ulubione programy na nich
Swoje skrobnę po kimś :)
- Kamillo
-
-
- Aktualnie gram w: Resident Evil 4 Remake, TEKKEN 7
- Posiadany sprzęt: DC, PSX, PS2, X360, PS4
Re: Ulubione kanały telewizyjne
Serio czy nie... nevermind ; ]
Od jakiegoś czasu w ogóle zacząłem zerkać na TV. Kiedyś po prostu telewizji nie oglądałem W OGÓLE. Investigation Discovery - mój ulubiony kanał, tematyka jaką uwielbiam, czyli zbrodnie i śledztwa 24/h! Dalej leci TVN Turbo, Comedy Central i Cartoon Network późnymi wieczorami, gdzie lecą klasyki z dzieciństwa. MTViki, Vivy i 4funy jak robię coś obok TV, co by coś leciało.
Na razie chyba tyle ; )
Od jakiegoś czasu w ogóle zacząłem zerkać na TV. Kiedyś po prostu telewizji nie oglądałem W OGÓLE. Investigation Discovery - mój ulubiony kanał, tematyka jaką uwielbiam, czyli zbrodnie i śledztwa 24/h! Dalej leci TVN Turbo, Comedy Central i Cartoon Network późnymi wieczorami, gdzie lecą klasyki z dzieciństwa. MTViki, Vivy i 4funy jak robię coś obok TV, co by coś leciało.
Na razie chyba tyle ; )
- Dreamcaster
-
-
- Posiadany sprzęt: DC
Sram na TV, jedyny kanał który oglądam to TVP3, na dodatek oglądam go tylko ze względu na to że służy jako pobudka. Nie korzystam z eNkii, Polsatu Cyfrowego, więc mam do dyspozycji tylko 15 kanałów dostępnych w standardzie.
Szkoda że to nie jułesej, tam przynajmniej telewizja trzyma jakiś poziom, a nie jakieś zjebane seriale typu klan, pierwsza miłość, bulionery. Zdecydowanie wolę takie produkcje jak: Game of Thrones, The Killing, Breaking Bad, The Wire, The Borgias, The Shield, Tru Blad, Battlestar Galactica.Wiecie o co chodzi, co tu więcej pisać, polska tiwi to bagno.
Szkoda że to nie jułesej, tam przynajmniej telewizja trzyma jakiś poziom, a nie jakieś zjebane seriale typu klan, pierwsza miłość, bulionery. Zdecydowanie wolę takie produkcje jak: Game of Thrones, The Killing, Breaking Bad, The Wire, The Borgias, The Shield, Tru Blad, Battlestar Galactica.Wiecie o co chodzi, co tu więcej pisać, polska tiwi to bagno.

- Torqe
-
- Aktualnie gram w: Shenmue (DC) & Crush (PSP)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast & PSP & PS3
Osobiście nie oglądam TV prawie w ogóle... Lubie oglądać to co ja lubię a nie to co mi narzucają, już pomijam stek kłamstw i ryje politycznych sku#wieli.
Jeśli zachęcie mnie jakiś film - włączę.
Kiedyś oglądałem LOST ale wiadomo zakończone. Teraz czasem Tajemnice Smallville i dziś np. komedię Rok Pierwszy - nawet się przy tym uśmiałem więc obejrzę po raz kolejny (chodź pewnie lektor wszystko spierdoli)
Jeśli zachęcie mnie jakiś film - włączę.
Kiedyś oglądałem LOST ale wiadomo zakończone. Teraz czasem Tajemnice Smallville i dziś np. komedię Rok Pierwszy - nawet się przy tym uśmiałem więc obejrzę po raz kolejny (chodź pewnie lektor wszystko spierdoli)

- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
TV oglądam rzadko, włączam jedynie programy informacyjne na TVP, Polsacie bądź TVNie. Chcę wiedzieć zwyczajnie, co dzieje się wokół mnie.
Pewnie zmieniłoby się to, gdyby choć na jednym z wymienionych kanałów można było obejrzeć Walking Dead albo Grę o tron. Jednak jest, jak jest i dlatego generalnie olewam tiwi.
Pewnie zmieniłoby się to, gdyby choć na jednym z wymienionych kanałów można było obejrzeć Walking Dead albo Grę o tron. Jednak jest, jak jest i dlatego generalnie olewam tiwi.
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- Przemek222
-
- Aktualnie gram w: Jet Set Radio
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Xbox, Playstation 2
a generalnie TV rzadko oglądam.To co przykuwa mnie do ekranu to wszelkie turnieje w snookera na Eurosporcie, czasem serial Trudne Sprawy na Polsacie który traktuję jako serial komediowy 

- King
-
W telewizji programy sportowe i muzyczne a filmy zawsze ze swojej kolekcji na DVD...
- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Ostatnio jedyne co oglądam w TV to sporadczynie TTV (jeśli mam już te 30 minut czasu), lubie ciekawe dokumenty i chyba dla tego.
Oprócz tego w necie Max Kolonko na Youtubie. Rzetelnie i mówi jak jest!
Oprócz tego w necie Max Kolonko na Youtubie. Rzetelnie i mówi jak jest!
- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Nie oglądam z reguły telewizji, dla mnie tylko jakieś znaczenie mają wiadomości - te z Sieci jakoś gorzej do mnie docierają. Lubię oglądać Wiadomości na TVP1 i Teleexpress, wiem, co dzieje się na świecie. Oczywiście dla zasady - Max Kolonko na YT, ale rzadko kiedy, chociaż lubię go posłuchać. Mądry gość.
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Ostatnio każdy kanał mnie wku...
Cieżko znaleść coś co nie powtarza się w ramówce.
Jeśli już oglądam to kanały Discovery, Fokus TV i wiadomości na TVP1 lub regionalne łódzkie z trójki.
Ze smutkiem i nostalgią wspominam kanały typu Polonia 1, GameOne czy Hyper TV. Stare dobre czasy (Tsubasa i pogramy z Dreamcastem w tle).
Cieżko znaleść coś co nie powtarza się w ramówce.
Jeśli już oglądam to kanały Discovery, Fokus TV i wiadomości na TVP1 lub regionalne łódzkie z trójki.
Ze smutkiem i nostalgią wspominam kanały typu Polonia 1, GameOne czy Hyper TV. Stare dobre czasy (Tsubasa i pogramy z Dreamcastem w tle).
• Strona 1 z 2 • 1, 2