Muzeum Video Gier w Polsce - wasze opinie
• Strona 1 z 1
- Roketto
-
Muzeum Video Gier w Polsce - wasze opinie
Co myślicie o tym projekcie, czy wg was są szanse na powstanie takiego muzeum w PL? Zapraszm do dyskusji.
LINK DO POLAK POTRAFI, ABY WESPRZEĆ AUTORÓW PROJEKTU
LINK DO POLAK POTRAFI, ABY WESPRZEĆ AUTORÓW PROJEKTU
- Rolly
-
- Medals: 16
-
-
-
- Aktualnie gram w: L.O.L Lack of Love, Virtua Fighter 5, Pier Solar, HoMMIII, Blue Submarine no.6
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, XboxOne S, Android, Raspberry Pi B+
Re: Muzeum Video Gier w Polsce- wasze opinie
Szczerze - wątpię aby się im udało.
Ja dla mnie też mało kasy przeznaczyli na start tego projektu. Poźniej trzeba będzie opłacać lokal, prąd (wypadałoby coś podłączyć do prądu aby chociaz płyty z demkami leciały), media, ewentualnie bulić na płace na pracownika. Dużo na samym biletach nie zarobią bo chyba nie liczą aby tysiące ludzi przychodziły tylko po to aby zobaczyć pada od PSOne
Pozatym - gdzie jest Sega Game Gear, SMS? Sega CD i Sega Saturn ?? Co to za historia niedorobiona - albo robią coś porządnie albo kładą na temat laskę.
Ja osobiście chciałbym aby to się im udało ale naprawdę chyba nie przemyśleli za bardzo sprawy - poza tym bardzo dużo ogólników.. Wrocław, gdzieś w centrum.. narazie tylko wirtualne muzemu.. hmm.. nie przekonuje mnie to nawet do wpłacenia 50zł.
Ja dla mnie też mało kasy przeznaczyli na start tego projektu. Poźniej trzeba będzie opłacać lokal, prąd (wypadałoby coś podłączyć do prądu aby chociaz płyty z demkami leciały), media, ewentualnie bulić na płace na pracownika. Dużo na samym biletach nie zarobią bo chyba nie liczą aby tysiące ludzi przychodziły tylko po to aby zobaczyć pada od PSOne

Pozatym - gdzie jest Sega Game Gear, SMS? Sega CD i Sega Saturn ?? Co to za historia niedorobiona - albo robią coś porządnie albo kładą na temat laskę.
Ja osobiście chciałbym aby to się im udało ale naprawdę chyba nie przemyśleli za bardzo sprawy - poza tym bardzo dużo ogólników.. Wrocław, gdzieś w centrum.. narazie tylko wirtualne muzemu.. hmm.. nie przekonuje mnie to nawet do wpłacenia 50zł.
- Han
-
- Aktualnie gram w: Virtua Fighter 4, MSR
- Posiadany sprzęt: Dreamcast i Playstation 2
Re: Muzeum Video Gier w Polsce - wasze opinie
Idea fajna ale mam złe przeczucie że nawet gdyby uzbierali fundusze to po jakimś czasie wycofają się z pomysłu.. Jakoś tak małoprofesionalnie to wygląda.
P.S. nie widziałem że w Polsce istnieje serwis podobny do Kickstartera
P.S. nie widziałem że w Polsce istnieje serwis podobny do Kickstartera

• Strona 1 z 1