Shenmue 3
Moderatorzy: Dreamcaster, martinex 2017
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
- Dreamcaster
-
- Medals: 1
-
- Posiadany sprzęt: DC
Re: Shenmue 3
Mam nadzieję, że popracują nad mimiką i to naprawią, bo te twarze wyglądają trochę dziwnie.

- Tomcio
-
-
- Posiadany sprzęt: PS3, PSP, Dreamcast, GBA, GBC, NDS
Poziom odrobinę przypomina część drugą na Dreamcasta :-) Wiadomo, inny silnik, ale jak dotąd Yu się nie przyłożył. Może po prostu za wcześnie pokazał teaser światu?
- Rolly
-
- Medals: 15
-
-
-
- Aktualnie gram w: Outtrigger, Record of Lodoss War, Alien: Isolation, RiglordSaga 2, Evolution: Far of Promise
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Saturn, PC, 3xAndroid, Raspberry Pi B+
Jak na grę o niskim budżecie nie jest źle. Scenerie wyglądają bardzo ładnie. Gorzej z postaciami. Brakuje im po prostu mimiki twarzy.
Pewnie dopracują to bo fani ostro piali, że pękły już dwa lata a nie otrzymali żadnego nowego filmiku z gry...
Ja tam jestem zadowolny, kupię w dniu premiery. Muszę skończyć tą przygodę nawet gdyby graficznie był to poziom z Saturna!
Największy
należy się oczywiście Sony! Szmaciarze reklamują grę na swoich mediach społecznościowych a grosza do projektu nie dołożyli... Dlatego zobaczycie - wersja PC rozejdzie się w dużo większej ilości egz.
PS. U nas na forum w dziale PC & Arcade jest podobny temat i cieszy się dużo większą popularnością.
Pewnie dopracują to bo fani ostro piali, że pękły już dwa lata a nie otrzymali żadnego nowego filmiku z gry...
Ja tam jestem zadowolny, kupię w dniu premiery. Muszę skończyć tą przygodę nawet gdyby graficznie był to poziom z Saturna!
Największy

PS. U nas na forum w dziale PC & Arcade jest podobny temat i cieszy się dużo większą popularnością.
- martinex 2017
-
-
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
Dla tej gry kupię PS4, jakkolwiek by nie wyszła:). Mam nadzieję, że dalsze etapy gry nie będę wyglądać oszczędniej, bo budżet.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3