[kupię] Gift BTA Humble Sega Mobile Bundle
• Strona 1 z 1
- MartiusR
-
- Medals: 1
-
- Posiadany sprzęt: PC, MD, DC, NGPC, Revo K101, GPD Win, GPD XD (Android)
[kupię] Gift BTA Humble Sega Mobile Bundle
Ok, nazwy dokładnie nie pamiętam, ale chodzi o bundel z grami na Androida, w którym były między innymi takie gry jak Sonic the Hedgehog 4 Episode 1 w progu najniższym i w BTA Sonic & Sega All-Stars Racing i Crazy Taxi. Niestety, wtedy jeszcze nie miałem żadnego sprzętu z Androidem na pokładzie, więc nieszczególnie się nim zainteresowałem (co z dzisiejszej perspektywy okazuje się błędem
). Jakby ktoś jeszcze miał gifta pełnego pakietu (z BTA włącznie), to chętnie odkupię.

- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
Re: [kupię] Gift BTA Humble Sega Mobile Bundle
W sumie mam pakiet na koncie Humble Bundle. Jeżeli chcesz to Ci udostępnię na kilka dni konto z hasłem i sobie ściągniesz full legal, napisz mi tylko PW. Pamiętaj, że te gry nie łączą się z Twoim kontem na Google Play.
NINTENDO FRIEND CODE: SW-4218-9822-1605
- martinex 2017
-
-
- Posiadany sprzęt: Xbox,DC, PS2, PSP,X360
Nie ma DRM? Nie musi być potem zalogowany na Twoim koncie?
- Tomcio
-
- Medals: 3
-
- Aktualnie gram w: GTA 3 (Dreamcast)
- Posiadany sprzęt: Dreamcast, Switch, PS4, PSVita
- MartiusR
-
-
- Posiadany sprzęt: PC, MD, DC, NGPC, Revo K101, GPD Win, GPD XD (Android)
Dzięki Tomcio za propozycję, ale zależy mi na kupnie gifta, żebym mógł dodać go sobie do konta. Część tych gier mam na Google Play, bardziej chodziło mi o to, ze jestem z lekka zakręconym fanem grania bez DRM-ów, a to chyba była jedyna opcja, żeby na legalu kupić sobie te gry w formie możliwej do pobrania jako "czyste" apk (i właśnie w związku z tym "na legalu" nie chciałbym pobierać tych gier z cudzego konta).
Dzięki raz jeszcze za dobre chęci, bo doceniam gest, ale ten zakup (jakiego chcę dokonać) ma trochę cech "fanaberii" fana grania bez DRM-ów
Dzięki raz jeszcze za dobre chęci, bo doceniam gest, ale ten zakup (jakiego chcę dokonać) ma trochę cech "fanaberii" fana grania bez DRM-ów

• Strona 1 z 1